Voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie begon dit jaar met winter!!! Bevroren waterleidingen waardoor ik pas kon wassen nadat ik met een fohn de leidingen had ontdooit (word dat ding ook eens gebruikt!) .

Maar ook met sneeuw, die er al een hele week lag en ijs! Yes en geen consumptie ijs maar oerhollands ijs waarop je kunt schaatsen, dat die schaatsen al 12 jaar bot lagen te wezen in de kast mocht de pret niet drukken we gingen! Een heerlijk zonnetje, lekker koud en een prive schaatsbaan, daar waar ik vroeger ook schaatste heerlijk! Fabienne en Sven ook op de schaatsen voor het eerst echt op natuurijs echt boffen dit.

Doordat het op het baantje of leeg was of helemaal niet druk, was het ook nog eens coronaproof. Foei dat had ik vorige voorjaarsvakantie niet kunnen bedenken, dat we nu 1 jaar later (nou ja bijna dan , vorig jaar viel de vakantie ietsje later) opeens bij alles moesten nadenken of het wel coronaproof is…..

Boodschappen doen moet coronaproof, op visite ook al coronaproof, nagenoeg onmogelijk want je mag maar met 1 ergens langs…

Spreekuur ook coronaproof… dat lukt! Al zeker 9 maanden van het afgelopen jaar hebben we ons er al bijna volledig videobellend en telefonerend  doorheen geslagen. Maar jullie mogen toch klanten ontvangen horen we weleens aan de telefoon… Klopt officieel mag het, maar als ik maar met 1 op bezoek mag of maar 1 iemand mag ontvangen, dan zou het toch heel bijzonder zijn dat ik elke dag 10 of meer mensen mijn kamer binnenhaal en de wachtkamer ermee bezet houd en dat mensen vanuit de lockdown naar de praktijk moeten komen terwijl ze eigenlijk thuis moeten blijven…. (oke wandelen wel graag aub!) Immers lukt het hardstikke goed zo op afstand en bieden we nagenoeg dezelfde zorg als anders.

En toch begin ik het langzamerhand wel te missen, echte mensen voor mijn neus, een dansje om de weegschaal, even een hand op iemands schouder of zelfs een knuffel (foei die dingen mogen vast nog heel lang niet!!!)

Nou ben ik de moeilijkste niet want ik kan (meestal) heel goed omdenken: het videobellen heeft me namelijk ook heel veel gebracht en ik denk dat mijn collega’s dat beamen. We waren bij de klanten thuis, zagen hun was, slaapkamers, keukens, woonkamers, we konden zelfs mee de keukenkast en koelkast in! We ontmoetten gezinsleden die vrolijk mee babbelden, overlegden met zorgverleners, bewonderden babys en huisdieren en dat heeft ook wel wat, sterker nog het gaf een extra dimensie aan onze consulten.

Ik ga er alvast eens overnadenken hoe we die dimensie kunnen vasthouden,

Voor nu videobellen we nog even door als de lockdown wordt opgeheven gaan we stap voor stap wel weer wat opschalen in onze spreekuren, maar we kunnen echt nog niet terug naar helemaal normaal maar ik kijk er naar uit nog meer keukenkasten in te duiken en te lachen om thuiswerk ongemakken omdat lachen altijd helpt.

 

Afterward, brainstorming as

The main point is that you will be able https://www.globenewswire.com/news-release/2021/03/24/2198954/0/en/4-Best-Research-Paper-Writing-Services-Top-USA-Paper-Writers-Among-69-Tested-Review-by-Halvorson.html to save a whole lot of cash by utilizing expert research paper writers.

many ways to communicate your ideas on the topic as possible.