Corona virus hoe gaan wij daarmee om?

Inmiddels doen wij op al onze locaties weer fysiek spreekuur en zijn de mondkapjes ook niet meer verplicht. Wel zullen we de afstand van 1,5 meter  in acht houden en indien u dit wenst kunt u een mondkapje dragen. 

Vakantie tijd!

In deze zomer periode gaan ook wij op vakantie! We zijn gewoon bereikbaar en er zijn mits er plaats is op korte termijn afspraken te plannen. Mogelijk krijgt u de voicemail als u belt naar het algemene nummer, spreek dan even uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld. Wanneer Miranda echt afwezig is in verband met vakantie dan hoort u op de voicemail ook een alternatief nummer mocht uw bericht “spoed” hebben. De voicemail van Miranda wordt sowieso elke dag geluisterd. 

Wat als uw vergoeding op is?

Als de vergoeding van uw verzekeraar niet voldoende blijkt te zijn dan kunt u natuurlijk losse consulten afrekenen echter kunt u ook gebruik maken van onze strippenkaart, een voordeliger alternatief. 

Manon gaat met verlof!

In oktober verwacht Manon haar eerste kindje en ondanks dat het allemaal goed verloopt heeft ze wel wat fysieke klachten, daarom start haar verlof al iets eerder. De spreekuren worden overgenomen door de collega’s